rólunk

Cégbemutató

A Digitalmedia Hungary Kft. 2006. januárjában alakult CD és DVD-ROM kiadványok fejlesztésére és kiadására. Cégünk a termékek fejlesztéséhez nem kisebb partnereket nyert meg, mint a Nemzeti Tankönyvkiadó, Magyar Könyklub, Pécsi Direkt Kft., és Németország egyik legnagyobb térképkiadója a Huber Kartographie.

Kiadványaink között a legkülönfélébb témaköröket találhatják meg például a Révai Nagy Lexikona könyvsorozatot egy CD-ROM-on, a Brehm Állatenciklopédiát szintén egy lemezen, de vannak gyermekeknek szóló kiadványok is, mint például a Micimackó sorozat, mely segítségével írni és olvasni is megtanulhatnak gyermekeik. Kiadónk megszerezte a tévéből ismert REPETA sorozat kiadási jogát, így csaknem 30 olyan oktató szoftvert adtunk ki, melyek a Nemzeti Alaptantervre épülve dolgoznak föl 8 tantárgyat. Hasonlóan sikeres díjnyertes kiadványsorozat, a NAVIGATOR és a MAGELLAN térképcsalád is, mely CD-ROM-on és papíron egyszerre kínálja Európa országainak, városainak és természetesen Magyarország illetve településeinek térképét. Terméklistánkon megtalálható még az ügyviteli szoftverek csoportja is, melyeket immáron több ezer cég használ számlázásra, készletnyilvántartásra és útnyilvántartásra egyaránt. “EURO” sorozatunk legkedveltebb tagja az OFFICE STANDARD irodai alkalmazás, mely tartalmaz egy szövegszerkesztő programot, táblázatkezelőt és egy prezentációkészítőt is.

DVD filmek kiadását és forgalmazását indítottuk el több hipermarketben is. Kiadványaink újdonsága az, hogy a gyermekeknek szóló rajzfilmek mellett készségfejlesztő számítógépes játékokat is tartalmaznak, melyek segítségével már fiatal korban elsajátíthatják a számítógép kezelését. Az általunk forgalmazott rajzfilmek folyamatosan láthatóak több nagy TV csatornán is, mint például a MINIMAX, vagy a TV2. A gyerekek által legkedveltebb kiadványaink: Franklin, Clifford és a Willy Fog sorozat.
Második nagyszabású kezdeményezésünk volt a könyvkiadás és forgalmazás megindítása hipermarketekben. Több hazai könyvkiadó sikeres termékét szállítottuk két nagy hipermarket hálózatba pl. a NOVUM kiadó lexikonait és képes ismeretterjesztő kiadványait. Ezen kívül szerkesztőink elkészítették első “Digitális Könyvek” című sorozatunkat, melynek sikere további kiadványok kiadására sarkallt minket.

DVD-Multimedia kiadványaink Európában sőt világszinten is újdonságnak számítanak. Egy olyan “szoftver”-ről van szó, mely nem csak számítógépen fut, hanem asztali DVD lejátszón, Playstation-n és X-Box-n is. Evvel a technológiával rengeteg olyan felhasználót sikerült elérnünk, akinek nincs számítógépe, vagy csak egyszerűen nem ért a szoftverek feltelepítéséhez. A DVD lejátszók robbanásszerű elterjedése jelentősen megnövelte potenciális vásárlóink számát, így a CAMBRIGDE nyelvoktató DVD-M kiadványunkból rövid idő alatt rekord mennyiséget tudtunk értékesíteni. A közeljövőben több európai országban megkezdjük a termékek értékesítését, mivel kiadványaink tartalmazzák csaknem az összes európai nyelvet.

Szoftvereink és egyéb kiadványaink fejlesztését több év alatt összeszokott 50 fős stáb végzi. Fejlesztőcsapatunk hatékony munkáját dícsérik a szoftvereinkben található újszerű felhasználóbarát újítások, látványos grafikai megoldások és Online fejlesztéseink is. A szomszédos országok piacainak felmérésekor világossá vált, hogy termékeink színvonala nem csak a kelet-európai piacra érett meg, hanem partnereinken keresztül elérhetővé vált a francia, német, és norvég piac is. Az idei évben két új irodánk nyílik meg Prágában és Bukarestben.

Partnereink között megtalálhatóak a legnagyobb magyarországi hiper- és szupermarket hálózatok Auchan, Tesco, Cora, Electro World, Media Markt, Penny Market, Plus Élelmiszerdiszkont, Coop áruházlánc. Jelen vagyunk a könyv és újság piacon is, így termékeinket forgalmazzuk a Libri könyvhálózatban, az Alexandra boltokban, a Sunbooks rendszerén és a Lapker Rt-n keresztül. Természetesen a legnagyobb hálózatok mellett több száz kiskereskedelmi partnerünk is van, így Magyarország legkisebb településein szintén megtalálhatóak kiadványaink.

Cégünk ereje a folyamatos és színvonalas fejlesztésekben rejlik, így a jövőben is szinte hónapról hónapra jelentetjük meg új kiadványainkat, melyek mindig bővelkednek a legkorszerűbb technikai és tartalmi újításokban.